Cu câta usurinta sustin unii ca ma cunosc! Dar nu stiu aproape nimic despre mine.
Îmi cunosc numele, stiu câteva detalii despre viata mea, îmi observa faptele, dar nu îmi cunosc povestea si nu îmi cunosc sufletul.
Vad ce fac, dar nu cunosc rationamentele actiunilor mele.
Aud ce spun, dar nu stiu ce gândesc.
Vad ceea ce le arat din mine, dar nu stiu ce simt în interiorul meu.
Si totusi, ei cred ca ma cunosc. Ei cred ca stiu când sunt cu adevarat fericita si când sufar. Ei cred ca stiu cum arat fara masca, pe care o port uneori pentru a fi acceptata, sau pentru a ma proteja.
Ei cred ca au dreptul sa îsi dea cu parerea si sa ma judece pentru ceea ce sunt. Îmi catalogheaza alegerile ca fiind greseli si nu îmi înteleg motivatiile. Ma eticheteaza judecând dupa prejudecati proprii.
Si totusi, ei nu ma cunosc. Deloc.
Vrei sa ma cunosti?Nu imi privi chipul si nu trage concluzii dupa citeva cuvinte pe care le rostesc,nu imi evalua inteligenta si maturitatea dupa virsta,nici dupa studii si nici dupa conditia mea sociala.Nu ma privi prin prisma lucrurilor pe care le am,pentru ca acestea nu arata ca am tot ce imi trebuie,nu asculta povesti despre mine si nu ma privi prin ochii altora,pentru ca fiecare ma vede diferit si prea putini ma vad asa cum sunt cu adevarat.Nu imi cataloga sensibilitatea,moralitatea si valorile in functie de greselile din trecut,pentru ca nu cunosti conjuncturile care au dus la infaptuirea acelor greseli.Nu ma judeca dupa oamenii din anturajul meu pentru ca exista motive pentru care acestia fac parte din viata mea,pe unii dintre ei neavind dreptul sa-i aleg.Vino si traieste alaturi de mine o perioada de timp,sa vezi tot ce mi se intimpla,tot ce fac si tot ce indur.Vino sa imi
vezi nemultumirile si framintarile interioare.Vino sa vezi de cite ori sunt neindreptatita,sa imi vezi toate starile,de la bucurie pina la tristete adinca.Sa vezi cum rid atunci cind ar trebui sa pling,si cum alin durerile altora altora,in timp ce durerile mele se sufoca.Vino sa vezi la cite trebuie sa renunt si cite trebuie sa imi refuz,de multe ori din dragoste pentru altii.Vino sa vezi cum gresesc si cite regrete adun,dar si cit de mult iert.Vino sa imi cunosti temerile,sa vezi cum sunt supusa esecului,in ciuda eforturilor pe care le fac.Vino sa imi cunosti universul,trecutul si visele...sa vezi cum primesc doar o parte infima din iubirea de care am nevoie si pe care o merit...sa vezi cit daruiesc si cit primesc inapoi...si toate acestea,numai traind alaturi de mine...
Iubirea este pe cale să fie dată uitării în lumea în care trăim. Aprindeţi-i flacăra şi daţi lumină din lumină, daţi flacăra iubirii mai departe printre oameni, să nu uite că din iubire s-au născut, în iubire trebuie să trăiască şi în iubire trebuie să moară!

duminică, 1 aprilie 2012

10 sfaturi pentru un plus de tandrete in relatie..



Cand tandretea si romantismul dispar dintr-o relatie, odata cu ele se duce si o parte din sentimentul de securitate, de siguranta. Ceea ce ramane este un alt sentiment, unul negativ, cum ca umanitatea si bunatatea s-au evaporat si ele in absenta lor. E important de aceea sa pastram viu acest romantism dar si tandretea si bunatatea prin urmare, iata cateva sfaturi care te vor ajuta in acest sens.
1 – Tandretea presupune in primul rand sa fim buni cu cei pe care ii iubim. Multi dintre noi recurgem la politica „crudului adevar” si ne inchipuim ca mai ales in cadrul cuplului, onestitatea e cea mai importanta. O fi, dar conteaza felul cum o faci, si mai ales in ceea ce priveste persoanele mai sensibile, aceasta politica este cat se poate de distructiva. Ce se impune aici? Evident, putina tandrete.
2 – Comunicarea emotionala vine intr-adevar din inima, fara ganduri ascunse de castig sau control. Daca aveti parte de probleme in relatie sau treceti printr-o perioada mai grea, invata sa fii rabdatoare si constanta in ceea ce faci. Ofera tot ce ai de oferit si ai incredere ca vei primi inapoi la fel de mult din partea partenerului.
3 – Observa si tine cont mereu de felul in care se simte partenerul tau. Uneori suntem atat de prinsi in propriile noastre minidrame incat trecem cu vederea ca persoana iubita s-ar putea simti ranita sau coplesita. Cateva cuvinte rostite din inima si bunatate la momentul oportun poate face diferenta dintre o zi buna si una proasta.
4 – Dezvoltati impreuna un cod, pe care doar voi doi sa il cunoasteti: o atingere secreta, un cuvant special etc., care sa semnifice pentru voi acelasi lucru pe care il semnifica propozitia „te iubesc”.
5 – Cu totii am avut parte de rani mai usoare sau mai dureroase la viata noastra. Stim ca cele fizice cu precadere, au tendinta de a ramane sensibile pentru o vreme. Important este sa realizam faptul ca la fel se intampla si cu ranile sufletesti, prin urmare, daca v-ati ranit unul pe celalalt, e important sa fiti cat mai tandri unul cu celalalt, mai buni si mai deschisi, pe masura ce aceste rani se vindeca.
6 – Raspunde mai degraba cu apreciere decat sa judeci. E usor sa il acuzi pe celalalt mai mereu, sa ii judeci actiunile sau vorbele cu rautate, dar cand vine vorba de o relatie, acest tip de comportament va darama insasi bazele ei.
7 – Nu fii niciodata rautacioasa cu cel pe care il iubesti. Daca aceasta regula ar fi respectata de majoritatea cuplurilor, rata divorturilor ar fi mult mai mica decat este in prezent.
8 – Ispiteste-ti partenerul la romantism. Pregateste o zi romantica incepand de dimineata devreme.
9 – Compasiunea nu e un semn de slabiciune. Din contra, e un simbol al dorintei si a dispozitiei tale de a te conecta cu partenerul intr-un fel intim, altfel decat ii poate oferi oricine in lume.
10 – Siguranta e importanta. Odata cu aceasta, partenerul tau se va simti mult mai confortabil in a-ti oferi tandretea si romantismul de care ai nevoie. Si asta pentru ca multi oameni se tem ca sentimentele pe care le ofera se vor intoarce impotriva lor sau vor fi folosite mai degraba impotriva lor. O frica care ii va face sa fie mai retinuti si mai reci decat sunt ei in mod normal.


Prea trist...

Prea trist... - poveste de dragoste adevarata

Un zambet a fost suficient... pt a-l iubi... lumina ochilor lui mi-a orbit sufletul, vorbele spuse imi sunt si acum tiparite in minte.. fiecare cuvant, fiecare soapta.. vocea lui... o voce suava, gingasa ce ma alina mereu... stateam ore-n sir si discutam... discutam orice, despre soare si luna, despre moarte si viata, despre vreme, despre noi... despre lumea mea sau lumea lui... nu m-a atins niciodata, cu toate k am impresia uneori k pe obraz ii simt parfumul... e departe de mine.. mult prea departe, l-am cunoscut pe net, cand privirele ni s-au intalnit am simtit amandoi ceva puternic.... cred k jumatate de ora ne-am privit fara sa ne scriem macar un cuvant.... of... ce ochi, ce buze, ce om.... un inger... ce cobora in fiecare noapte in visele mele si-n fiecare zi era acolo, in lumea lui, ma astepta..... nu-mi cerea nimic... doar imi oferea, ma facea sa zambesc chiar si atunci cand credeam k e totul pierdut... stia sa-mi stearga lacrimile fara sa ma atinga.... stia sa-mi vorbeasca fara cuvinte.. doar prin priviri... m-a facut sa iubesc uratul existent in lumea mea.... sa iubesc ploile, furtunile... sa ma iubesc pe mine.... si pe el.. il iubesc foarte mult... si stiu k si el ma iubeste... mult... dar mereu acelasi dar... mi-a promis k va veni, ma va strange in ale lui brate.. va fi langa mine.... de o saptamana nu mai stiu nimic de el.. am incercat sa-l sun, are tel inchis iar pe msn e mereu offline.... de o saptamana nu reusesc sa ma concentrez asupra studiilor.. ma gandesc doar la el, si plang, alerg, ma ratacesc, simt k ma prabusesc.. totul e o nebunie inecata in ceata durerii.... nu mai vreau sa sufar... imi pun prea multe intrebari... dak i s-a intamplat ceva?dak nu ma mai vrea?prea multe intrebari... prea multa iubire... prea trista lumea mea fara el.. de fapt fara el totul e lipsit de rost.. nu pot sa merg mai departe... m-a invatat multe dar nu m-a invatat cum sa traiesc fara el.... fara vorbele lui, privirea lui... iubirea lui...... imi lipseste... si-mi va lipsi... mereu... eu inca il astept.... prea trista aceasta asteptare... prea trista sunt eu.. prea trist e totul fara iubire.......

Iubiti si iubiti-va....... traiti cu un singur scop:sa daruiti.... daruiti totul celui drag, caci tare trist e sa ai ce oferi dar nu ai cui.....





Umor


Ziua ideală a unei femei :

femei
08:15 trezire prin sărutări si dezmierdare cu ajutorul unei petale de trandafiri din import
08:30 măsurare pe cîntar - 2 kg. mai putin ca ieri
08:45 micul dejun în pat (croissant,suc de portocale)
08:55 deschiderea cadoului (inel cu diamante de 5 carate)
09:00 stiri la shopping chanell (mari reduceri la GUCCI)
09:15 baie fierbinte in uleiuri mirositoare
10:15 relaxare usoara prin fitness cu ajutorul unui antrenor personal amuzant si binecladit
10:30 ingrijirea tenului, manichiura, spalarea parului, coafat
12:00 pranzul cu cea mai buna prietena intr-un restaurant
12:45 intalnirea fostei ibovnice a partenerului si constatarea ca s-a ingrasat 7 Kg
13:00 shopping cu carte de credit nelimitata
15:00 somnul de dupa masa
16:00 primirea a 35 de trandafiri de la un admirator secret
16:15 masajul cu ajutorul unui maseur privat, puternic dar tandru, care exclama ca niciodata pana acum nu a masat un corp atat de delicat
17:30 o mica parada de moda in fata unei oglinzi
19:30 cina la lumanari, dans si complimente
22:00 dus fierbinte (singura)
22:50 purtata in brate pana la pat, cearsafurile proaspat spalate si parfumate
23:00 giugiulire
23:15 adormirea in bratele partenerului



Ziua ideală a unui bărbat :

barbati
06:00 trezirea
06:15 sex oral
06:30 o lunga distractie satisfacatoare cu ziarul sportiv
07:00 micul dejun: snitel parizian, oua, cafea si toast, pregatite si servite de slugi goale si blonde
07:30 soseste limuzina
07:45 cateva pahare de whiski in drum spre aeroport
09:15 zborul in avionul particular
09:30 limuzina cu sofer pana la clubul de golf (sex oral pe timpul calatoriei)
09:45 golf
11:45 pranzul: fast food, trei beri, sticle Dom Perignon
12:15 fumatul trabucului
12:30 golf
14:15 zbor inapoi spre Monte Carlo
15:30 plecare la pescuit (toate fetele de companie sunt goale)
17:00 zborul acasa
18:45 relaxare dus, barbierit
19:00 stiri: Michael Jackson asasinat, marijuana si filmele porno sunt legalizate
19:30 cina: caviar pentru aperitiv, Dom Perignon, un biftec mare, inghetata servita pe sani goi
21:00 cognac si trabuc in fata unui televizor mare
21:30 sex cu trei femei (toate trei cu inclinatii lesbiene)
23:00 masaj si scaldat in jacuzzi cu pizza si bere
23:30 sex oral pentru noapte buna
23:45 intins singur intr-un pat imens
00:00 adormirea





Anunt in ziar:
"Barbat bine, simpatic, necasatorit, fara antecedente, cu masina, casa cont in banca - dolari, euro - credincios, tin posturi, nu beau, nu fumez, iubitor de femei frumoase pana in 30 de ani, impatimit de muzica disco, tehno, rock, pop. Nu caut nimic, doar ma laud."


O clipa de asteptare…

O clipa de asteptare…
O dragoste ce este departe, inseamna o dragoste cu aripi zdrobite, o dragoste care nu poate desface aripile pentru a veni linga jumatatea sa. Dragostea ce este hranita cu departare,este acel mister care traieste pe un virf de cutit, ce mereu doare si in orice clipa taie cite o bucata din inima ta, din sufletul tau care este plin de asteptare.
Sa stai departe de dragostea ta inseamna sa pierzi clipe care sunt de ne inlocuit, acele moment care trabuiau sa fie pline,dar sunt desarte si pustii, acele zimbete care trebuiau sa fie vesele dar se cutremura de lacrimi, acele lacrimi care trebuiau sa fie de bucurie dar se rostogolesc pe obraz asemeni unui virf de sabie ce lasa urme pe vecie. 
Clipele care nu le realizam ca au fost importante e ca si cum ai rata primul pas pe care la facut copilul tau , ai rata primul sa an de viata, durerile si bucuriile sale, clipele ce il faceau mai puternic, si schimbarile ce il faceau sa se simta altfel in fiecare secunda din viata sa. Asa e si dragostea care a fost lasata singura, primeste doar bucati , se hraneste doar cu amintiri, scurge doar vise ce par realitate dar se trezeste in dezamagirea continua, ca dragostea sa este furata de bani.Fiecare clip in lipsa lui e ca o scintee ce patrunde tot mai adinc pe rana , e ca o bucatica de aer care te sufoca si nu mai vrei nimic in afara de el. 
Acele raze de soare nu mai incalzesc fara el, acea lumina nu mai lumineaza la fel de bine, te simti ca intr-un intuneric incomplet, ce te arde din nauntru si nu intelegi , unde este vina ta?
Te prefaci in umbra , intr-o bucata de inima incomplete, intr-un om care treieste doar trecutul si nu mai realizeaza de viseaza sau nu. Bintuit de clipele ce iti trezesc lacrimi tacute , lacrimi care nu le poti arata, lacrimi ce se redau prin zimbete care pling, si nimeni nu intelege cit foc poate sa ascunda sufletul tau indoiat de acele ginduri, ca déjŕ ai ramas singur pe lume.
Poate ca nu conteaza nimic mai mult...
Banco de Imagenes Gratuitas
Banco de Imagenes Gratuitas